יום שבת, 19 בינואר 2013

מתכון עוגת שוקו-וניל עם מקופלת מאת קרין גורן

חומרים:
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר
2 כפיות אבקת אפיה
3 שקיות סוכר וניל
3 ביצים טרופות
1/2 1 מיכל שמנת מתוקה
תוספות:
1/2 כוס אבקה להכנהת שוקו
לציפוי:
1/2 מיכל שמת מתוקה
100 ג' שוקולד מריר (ואפשר גם חלב לפי הטעם)
1 כף גדושה ממרח שוקולד (שחר או נוטלה)
לקישוט:
חטיפי "מקופלת" לבנה (אפשר גם 100ג' שוקולד לבן) מפוררים בידיים או פומביה

אופן ההכנה:
לפי הסרטון המצורף =]

הכנת הבלילה:



הכנת הציפוי:
 
https://www.youtube.com/watch?v=Z63ww8x4ypM


ובסוף זה מה שיוצא לנו:





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה