יום שבת, 19 בינואר 2013

עוגת סופליה במקרוגל

 עוגות שוקולד אישיות במקרוגל

חומרים דרושים לארבע עוגות אישיות:
1/2 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
2 ביצים
1/4 כוס קקאו
1/4 כוס שקולות
1/4 כוס שמן
1/2 1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל איכותית
1/2 1 כוס חלב

למילוי שוקולד:
100ג' שוקולד מריר/חלב/לבן

אופן ההכנה:
בקערה מנפים את הקמח ואת הקקאו, מוסיפים את השוקולית, אבקת האפייה והסוכר ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת מערבבים את החלב יחד עם הביצים והשמן לתערובת אחידה.
שופכים את כל החומרים מקערת הנוזלים לקערת היבשים וטורפים עד לקלבת תערובת אחידה.
משמנים כלים אישיים וממלאים אותם עד לגובהה קצת יותר מחצי הגובהה של הכלי.
מכניסים לתוך הבלילה שבכלי מ 3~4 קוביות שוקולד מריר/חלב/לבן ומכניסים למקרוגל לדקה וחצי...
בכל מקרוגל יש עוצמה שונה ולכן היינו ממליצים לכם קודם לנסות אחד ואז לראות מה משך הזמן שהעודה צריכה להיאפות במקרו שלכם.


~בתאבון~

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה